Tažné zařízení VW Polo 5D

2 618 Kč
2 164 Kč bez DPH
S DPH

Tažná zařízení jsou vyráběna za použití nejmodernějších technologií, tj. digitálně ovládaného CNC laserového a plazmového nože a hranového lisu. Pro zajištění vynikající povrchové úpravy, jsou tažná zařízení čištěna v pískovací komoře, fosforována a následně lakována práškovou polyesterovou barvou. Naše produkty jsou vybaveny nezbytnými homologacemi e20 a E20 a certifikátem PIMOS .Na základě těchto homologací dodáváme ke každému tažnému zařízení typový list.(zákazník si může namontovat tažné zařízení sám nebo mu doporučíme naše montážní střediska po celé ČR ). Tyto výrobky se prodávají do 12 států Evropské unie.

Parametry

Video

Příslušenství

Podmínky pronájmu

K zapůjčení přívěsu požadujeme tyto doklady:

  • občanský průkaz (nebo cestovní pas)
  • řidičský průkaz
  • vratná kauce (nelze hradit platební kartou)

CENY PŮJČENÍ od 200 Kč (včetně DPH)

Pronájem dodávek nabízíme za výhodné ceny. Nyní si za den půjčení jednoho užitkového vozu účtujeme cenu od 950 Kč/24h. Tato cena aktuálně patří mezi nejnižší nabídky na trhu.

Platba za ujeté kilometry: Součástí 1. dne nájmu je 150 km. Každý kilometr navíc se pak účtuje 2,5 Kč/km.

Vratná záloha: Záloha (kaukce) od 2 000 Kč (v případě vrácení nepoškozené dodávky vám samozřejmě peníze vrátíme).

 

Mimo jiné jsou všechna vozidla ve vozovém parku vybavena pojištěním v případě nepříjemných situací na cestách. Všechny dodávky jsou vybaveny dálniční známkou. Pokud by se vyskytnul jakýkoliv jiný problém, je zde možnost využití nepřetržitých asistenčních služeb po celé EU. Zaměstnanci půjčovny aut a dodávek i pro město Opava jsou neustále v pohotovosti, takže dodávky nebo auto si můžete vypůjčit také o svátcích nebo víkendech.

Dotaz k produktu

Kontaktovat nás můžete na tomto tel. čísle:
+420 723 995 775

*Povinné pole
Odesláním dotazu berete na vědomí Zásady zpracování osobních údajů.